ESCULL UN MÀXIM DE 3 PROPOSTES DE LES 19 FINALISTES
1. Instal·lació de més gronxadors al Parc Central. Actualment n’hi ha molt pocs per la quantitat de nens que van a aquest parc. A més és una de les instal·lacions preferides dels petits al parc i té molta demanda.

Cost estimat: 40.000 €
2. Efectuar el muntatge d’un parc de calistènia que sigui referent al Principat, ja sigui per qualitat, espai i equipament a la zona del Parc Central d’Andorra la Vella; donarà alternatives als joves i adolescents residents i fins i tot a visitants. (s’habilitarà el parc però en un espai cèntric de la parròquia).

Cost estimat: 60.000 €
3. Habilitació d’un jardí botànic al Parc Central. (s’habilitarà el jardí però caldrà determinar-ne la ubicació).

Cost estimat: 15.000 €
4. Renovació del mobiliari urbà i la il·luminació del Rec del Solà. Està molt deteriorat i ara que comença el bon temps és un lloc molt freqüentat per residents i turistes.

Cost estimat: 50.000 €
5. La gent gran que passeja pel centre no té bancs, o molt pocs, per seure i descansar. Posar més bancs als carrers. I augmentar també les papereres juntament amb dispensadors de bosses per a excrements d’animals.

Cost estimat: 50.000 €
6. Habilitar lavabos públics a diferents punts de la parròquia. (s’habilitarà un lavabo públic d’obra en un punt estratègic de la parròquia).

Cost estimat: 60.000 €
7. Habilitar una zona de pistes de bàsquet. Andorra és la capital del bàsquet, tenim un equip que juga a l’ACB amb més de 3.000 socis i una base amb més de 300 nens que practiquen aquest esport, però a l’hora del lleure no hi ha cap espai disponible perquè tots aquests nens puguin practicar el seu esport preferit amb els amics o els pares.

Cost estimat: 60.000 €
8. Més parcs per a skates, rollers i bicicletes.

Cost estimat: 100.000 €
9. Dotar la parròquia d’Andorra la Vella, si més no els nuclis més concorreguts, de wifi lliure.

Cost estimat: Fins a 100.000 €
10. Instal·lació de deu punts de recàrrega per a telèfons mòbils a diferents llocs de la parròquia.

Cost estimat: 15.000 €
11. Embelliment i millora de les voravies del carrer Gil Torres.

Cost estimat: Fins a 100.000 €
12. Embelliment de les zones de Ciutat de Valls, Gil Torres i Av. Santa Coloma (canvi de paviments, neteja, etc.).

Cost estimat: Fins a 100.000 €
13. Arreglar les voreres del carrer del Cedre.

Cost estimat: Fins a 100.000 €
14. Ampliació de les voreres i embelliment de la zona de Marginets (carrer Esteve Dolsa i Marginets).

Cost estimat: Fins a 100.000 €
15. Embellir el passeig del riu, que està molt degradat i descuidat.

Cost estimat: Fins a 100.000 €
16. Arreglar la urbanització Terra Vella (les voravies, els fanals, les baranes…). Sembla que estigui tot com als anys 80. No aniria malament arreglar-ho i deixar-ho com Prat de la Creu/Meritxell.

Cost estimat: Fins a 100.000 €
17. Santa Coloma necessita seguretat a les voreres i als passos de vianants ja que els vehicles no respecten el pas de vianants, ni tampoc als adults ni als nens. Caldrien passos elevats a l’entorn de l’Espai Columba i posar cordills entre els pals. (S’accepta seguritzar la zona però sense passos elevats ja que en aquest cas superaria el pressupost establert).

Cost estimat: 100.000 €
18. Millora de la comunicació a peu amb el centre poliesportiu Serradells. Actualment és un perill arribar a peu a aquesta instal·lació ja que no hi ha una vorera en condicions. Resulta paradoxal que per anar a fer esport o portar la canalla a l’escola bressol s’hagi d’agafar un vehicle.

Cost estimat: Fins a 100.000 €
19. Col·locar marquesines a totes les parades de bus d’Andorra la Vella. Per exemple, a la parada de bus de l’estela no n’hi ha. Podrien tenir alguna cosa que les fes úniques, com un disseny especial o color que fes que tothom sàpiga d’on és la parada que surt a la foto.

Cost estimat: Fins a 100.000 €

Data de naixement

- Aquest camp s’utilitzarà només per validar el teu vot i no serà vinculat a l’enquesta.
- Poden votar totes les persones censades a la parròquia majors de 16 anys.

Accepto la política de privacitat