Comença la segona edició dels Pressupostos Participatius: com invertiries 200.000 € ?

Enguany s’ha doblat la partida destinada a aquest projecte, que passa a ser de 200.000€. Els ciutadans poden proposar actuacions de l’1 al 31 de març, i les propostes finalistes se sotmetran a votació durant el mes de juny.

El Comú d’Andorra la Vella posa en marxa la segona edició dels Pressupostos Participatius, un procés durant el qual els ciutadans censats a la parròquia poden proposar projectes per millorar Andorra la Vella. Aquest any la inversió que es destinarà a les accions ascendeix a 200.000 euros, el doble que l’any passat.

Meritxell López, consellera de Desenvolupament estratègic i comercial i de Projectes Participatius, ha fet una crida a la participació i explica que “després de la bona acollida per part de la població de la primera convocatòria, enguany apostem de nou per aquesta iniciativa convençuts que serà rebuda de nou amb els braços oberts per a tots els ciutadans”. En aquest sentit, ha remarcar la voluntat del Comú de seguir donant veu i vot sobre el present i el futur més immediats de la parròquia, per la qual cosa s’ha apostat per potenciar el projecte amb més recursos.

Presenta les teves propostes!

El període de presentació de propostes és de l’1 al 31 de març, i es poden fer arribar de dues maneres:

  • Omplint i dipositant la butlleta del fulletó informatiu en alguna de les bústies ubicades al Centre Cultural La Llacuna (de 8 a 20 h), a l’Oficina de l’Espai Ciutadà (de 8 a 15 h), a l’Oficina de tràmits de Santa Coloma (de 8 a 15 h) o a El Rusc (d’11 a 13 h i de 15 a 20 h).

A partir de l’1 d’abril i fins al 31 de maig es durà a terme el procés de filtratge de les propostes amb l’avaluació tècnica dels costos i la viabilitat dels projectes presentats pels ciutadans. I, al mes de juny, totes aquelles persones censades a la parròquia majors de 16 anys podran participar en la votació final.

Vídeo de la cònsol major Conxita Marsol convidant a la participació