Els Pressupostos Participatius 2022 ja compten amb una cinquantena de propostes ciutadanes

Fins al 31 de març es poden presentar projectes d’inversió a les bústies ubicades al Centre cultural La Llacuna, a l’Oficina de l’Espai Ciutadà, a l’Oficina de tràmits de Santa Coloma i a El Rusc; o a través d’aquesta secció web

La fase de presentació de propostes ciutadanes de la nova edició dels Pressupostos Participatius impulsats pel Comú d’Andorra la Vella avança a molt bon ritme i encara aquests dies el seu equador. Totes aquelles persones censades a la parròquia encara poden fer arribar les seves propostes fins al 31 de març per a decidir a quins projectes volen destinar una partida de 200.000€.

Cal recordar que aquesta és una de les grans novetats d’enguany: l’augment de la partida destinada al projecte, que passa dels 100.000€ de la primera edició als 200.000€ de l’edició d’aquest 2022. Fins al moment ja s’han recollit una cinquantena d’actuacions a través de les dues vies de participació que s’han obert:

  • Omplint i dipositant la butlleta del fulletó informatiu en alguna de les bústies ubicades al Centre cultural La Llacuna (de 8 a 20 h), a l’Oficina de l’Espai Ciutadà (de 8 a 15 h), a l’Oficina de tràmits de Santa Coloma (de 8 a 15 h) o a El Rusc (d’11 a 13 h i de 15 a 20 h).
  • De forma telemàtica omplint el formulari següent

Meritxell López, consellera de Projectes Participatius, fa una valoració positiva de la participació assolida fins al moment i anima la ciutadania a aprofitar aquests darrers dies fins el tancament del període de presentació de propostes per a fer les seves aportacions. “Estem molt animats veient el ritme de participació que està assolint aquesta nova convocatòria. La nostra ciutadania creu fermament en el poder de decisió i d’apoderament que ofereixen els Pressupostos Participatius i està molt implicada en tenir veu i vot a l’hora d’ajudar a millorar la parròquia amb totes les seves aportacions. Esperem les vostres propostes fins al 31 de març!”.

Valoració tècnica de les propostes i votació popular

A partir de l’1 d’abril i fins al 31 de maig es durà a terme el procés de filtratge de les propostes amb l’avaluació tècnica dels costos i la viabilitat dels projectes presentats pels ciutadans.

I, al mes de juny, totes aquelles persones censades a la parròquia majors de 16 anys podran participar en la votació final.