Consulta les propostes presentades i participa en la votació final!

Del 14 al 25 de juny les persones majors de 16 anys censades a la parròquia d’Andorra la Vella poden emetre el seu vot.

Consulta aquí el recull i anàlisi de totes les propostes presentades

La primera convocatòria de Pressupostos Participatius impulsada pel Comú d’Andorra la Vella,a través de la conselleria de Projectes Participatius, celebra aquest mes de juny la seva darrera i més decisiva fase amb la votació ciutadana dels projectes finalistes; que permetrà escollir als veïns i veïnes a quina/es actuacions volen destinar una partida de 100.000€.

La votació final se celebrarà del 14 al 25 de juny, ambdós dies inclosos, i hi poden prendre part totes les persones majors de 16 anys censades a la parròquia d’Andorra la Vella. Així, les votacions es poden fer a través de dues vies:

  • Des d’aquest portal web
  • En horari de 8.30 a 15 h per mitjà dels punts de votació telemàtica habilitats al Punt d’informació de la Gent Gran (ubicat al Centre cultural La Llacuna), l’Oficina de l’Espai Ciutadà i l’Oficina de tràmits de Santa Coloma.

Meritxell López, consellera de Projectes Participatius, anima la població a prendre part de la fase de votació i assegura que “estem convençuts que sigui quina sigui l’elecció dels veïns i veïnes, aquelles actuacions que surtin escollides seran una millora per a la parròquia. I alhora, aquest projecte participatiu ens permet seguir imaginant l’Andorra la Vella del futur de forma compartida amb la ciutadania”.

En total se sotmetran a votació ciutadana fins a 19 propostes, que han superat el filtratge tècnic dut a terme al llarg de les darreres setmanes per part de la Taula Tècnica de Validació.

Així, de les 134 propostes ciutadanes presentades per la població de l’1 al 26 de març, 32 actuacions no han passat a la fase de votació final perquè corresponen a projectes que ja existeixen o estan previstos; mentre que 83 propostes han estat descartades perquè no complien alguns dels criteris establerts a les bases de la convocatòria. El recull complet i anàlisi de les propostes es pot consultar en aquest enllaç.