Consulta les propostes presentades i participa en la votació!

De l’1 al 19 de juny les persones majors de 16 anys censades a la parròquia d’Andorra la Vella poden emetre el seu vot en aquest portal o als punts de votació telemàtica.

La segona convocatòria de Pressupostos Participatius impulsada pel Comú d’Andorra la Vella, a través de la conselleria de Projectes Participatius, celebra aquest mes de juny la seva darrera i més decisiva fase amb la votació ciutadana dels projectes finalistes.

La votació final se celebra de l’1 al 19 juny, ambdós dies inclosos, i hi poden prendre part totes aquelles persones de 16 o més anys censades a la parròquia d’Andorra la Vella. Així, les votacions es poden fer a través de dues vies:

  • Des d’aquest portal web
  • En horari de 08.30 a 15 h en els punts de votació telemàtica habilitats al Punt d’informació de la Gent Gran (ubicat al Centre cultural La Llacuna), l’Oficina de l’Espai Ciutadà i l’Oficina de tràmits de Santa Coloma.

Meritxell López, consellera de Projectes Participatius, anima la població a prendre part de la fase de votació i assegura que “estem molt satisfets amb la gran quantitat de propostes que ens han fet arribar els veïns i veïnes; és una clara mostra que la ciutadania té ganes de proposar actuacions de millora i de futur per a la parròquia. Ara animem a participar d’aquesta votació final; la població és qui ens dirà a què destinem la partida de 200.000€ que posem a decisió ciutadana”.

En total se sotmeten a votació ciutadana fins a 14 propostes que han superat el filtratge tècnic dut a terme al llarg de les darreres setmanes per part de la Taula Tècnica de Validació. Cada veí/ïna pot votar fins a un màxim de tres actuacions i el Recull i anàlisi de totes les propostes ciutadanes presentades es pot consultar en aquest enllaç.

Així, de les 108 propostes ciutadanes presentades per la població de l’1 al 31 de març, 10 actuacions no han passat a la fase de votació final perquè corresponen a projectes que ja existeixen o estan previstos; mentre que 84 propostes han estat descartades perquè no complien alguns dels criteris establerts a les bases de la convocatòria.

Mira aquí el vídeo promocional de la fase de votació!